O nama

Naše uspješna priča se temelji na zadovoljstvu mnoštva klijenata u oblasti proizvodnje i montaže proizvoda za zaštitu od sunca: tendi, nadstrešica, pergola, zavjesa... Osim toga bavimo se izradom i ugradnjom kovanih ograda, kapija, garažnh vrata i parking sistema. 


Udružili smo stručnjake u svojim oblasima, tehnički moderan proizvodni pogon i kvalitetne materijale što sve zajedno daje rezultate koji prevazilaze postavljene standarde i stvaraju nove. Naše proizvode osim upotrebne vrijednosti odlikuje i prefinjenost u estetskom smislu što nam daje dodatnu odgovornost u procesu izrade, ali i dobre preporuke onih koji su imali priliku da sarađuju sa nama. 


Koristimo materijale koji nam stižu iz Italije, Francuske i Austrije i tom prilikom vodimo računa o kvalitetu i raznovrstnosti materijala koji će zadovoljiti potrebe naših klijenata i pružiti rješenja za specifične izazove. Zastupamo brendove : Para (Italija) , Sattler (Austrija)  i Mermet (Francuska).

Platna koja koristimo su akrilne, PVC ili screen strukture i izrađena su po tehnologiji koja im garantuje funkcionalnost, dugotrajnost i otpornost u različitim vremenskim uslovima. 


Naša radionica veličine je oko 300m2 i posjeduje ultrasoničnu mašinu za sječenje platna čijom upotrebom se dobijaju savršene ivice koje nisu podložne habanju i osipanju.


Stalno usavršavanje naših zaposlenih kako kod nas tako  i u inostranstvu čini da uvijek imamo najsvježije informacije u primjeni novih načina rada i tehnologije koju koristimo. Stalni smo posjetioci svih vodećih sajmova širom Evrope iz oblasti kojima se bavimo, a na domaćem Jadranskom sajmu dobitnici smo Srebrne plakete!


Naša vizija je da osim što pratimo trendove u poslovanju, neke od trendova u ovoj oblasti i stvaramo, primjenjujući standarde koji će biti u skladu sa savremenim potrebama društva.